søndag den 23. marts 2014

Kort til guldbryllup

Jeg skulle hjælpe naboens 10- årige datter med at lave et kort til et guldbryllup. Eneste forslag de selv havde var, at der skulle stå "50 " på.

Jeg havde på forhånd planlagt tre forskellige kort, da jeg synes, det er svært at sidde og komme med ideer, når andre skal være med til at lave det. Pigen kunne ikke vælge hvilken ide, hun syntes bedst om, så vi lavede alle tre. Så kan de i fred og ro vælge det de vil have.

Første kort er i guld og hvid. Der er embosset et stykke hvidt karton med "Tied together" folderen. Dette er skåret ud med en Spellbinder Labels 8. Derefter er det limet på et stykke guld-karton. En ny die med sommerfugl fra Marianne design er sat på. Perler og en label, hvor der står "Tillykke" på.
 


Jeg deltager med dette kort hos Papirdokkene: Brug mindst 10 eller bling.
http://papirdokkene.blogspot.no/2014/03/utffordring-57.html

Det næste kort er med papir fra Maja Designs Vintage Autumn Basic (elsker det papir!). Der er sat et stykke "chicken wire" lavet i guld-karton. Pyntet med blomster fra Panduro med en lille perle i midten. De små blade er en die fra Impression Obsession. De store blade er en die fra Memory Box, "Fresh Foliage". "50" er skrevet med et alfabetsæt fra Spellbinders "Noble roman".


Det sidste kort er lavet på samme måde som kort nr 2. Papiret er fra en blok jeg vandt på Convention. Den er fra Glitz. Her er blomsterne fra Wild Orchide.

 
Jeg deltager hos Cherry Lynn design, hvor temaet er Celebrate

Min favorit er klart det sidste kort. De valgte det første kort.

7 kommentarer:

  1. Rigtig flotte kort, og især det første er jeg helt vild med, men det er nok fordi du har brugt min favorit embossingfolder he he.

    SvarSlet
  2. Lene, you've shared such lovely cards! I love the one with the chicken wire and the pretty flowers!!! Thanks so much for joining our challenge this week at Cheery Lynn Designs!!!

    SvarSlet
  3. Love your flowers on the chicken wire, very cute. Good luck and thanks for joining in on the fun at Cheery Lynn Designs challenge.

    SvarSlet