fredag den 23. august 2013

Kort til en kollega

Jeg har lavet et kort til en kollega, der stoppede på apoteket. Det var en ung mand, der satte varer på plads. Jeg synes, der er sværere at lave kort til mænd end til mine kvindelige kolleger.
Jeg fandt udfordringen hos Anjas kreative Verden på facebook.
 
 
Jeg lavede dette kort med papir fra gemmerne. Jeg fik brugt mit nye sommerfuglestempel fra KaiserCraft. Ved ikke helt om det er passende til e und mand, men det var det bedst egnede jeg havde.
 
 
 
Han blev glad for kortet. Han havde ikke fået hjemmelavede kort siden hans lillesøster tegnede på kort til ham, da de var små. Altid dejligt, når modtageren bliver glad for det man har lavet.
 
Jeg skal have pakket færdig til Scrap i Billund i morgen. Jeg glæder mig rigtig meget. Kender vist ikke ret mange, men mon ikke det nok skal blive huggeligt alligevel.

9 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort, og godt han blev glad for det.
  God fornøjelse i Billund.

  SvarSlet
 2. Fint herrekort. Det kunne jeg da sagtens finde på at lifte. Sommerfuglenet er jo nærmest en natsværmer og så går den fint til en mand. Vi ses i Billund i morgen.

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig lækkert herrekort!

  SvarSlet
 4. Fint kort, Lene. Passer godt til en mand. Og så kender du da også mig - vi ses i Billund i morgen, youuuu huuuu :)
  Vh Karin

  SvarSlet
 5. Fint kort, Lene. Passer godt til en mand. Og så kender du da også mig - vi ses i Billund i morgen, youuuu huuuu :)
  Vh Karin

  SvarSlet
 6. Fint kort til en mand, og selvfølgelig kan man da bruge sommerfugle til mænd også. De kan vel lige så goddt lide dem, som vi kan? Og du sagde, han blev glæad, det er jo hovedsagen, og det er faktisk et rigtig flot herrekort efter min smag.

  SvarSlet
 7. Det er da et rigtig flot kort til sådan en ung mand. Og papiret fra 7dots studio er meget råt og passer så godt til herrekort. God skitse fra Anja.
  Jamen du kender da også mig i morgen, og i morgen aften kender du endnu flere skønne kvinder. Det er jo netop sådan nogle dage, der udvider bekendtskaberne.
  Glæder mig til at møde dig igen.

  SvarSlet